Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Είμαστε η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική

Μια εταιρεία με αποκλειστικό αντικείμενο τη σκίαση, από το 1965. Με παράδοση 6 δεκαετιών στην άριστη εξυπηρέτηση, μετράμε την εμπειρία μας με τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες μας κι έχουμε σταθερή προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία. Σε κάθε συνεργασία, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ορθή επιλογή και την ποιότητα κάθε τέντας αλλά και στο άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Αξιοποιούμε την υψηλή τεχνογνωσία, τη μεγάλη εμπειρία και τις συνεργασίες μας με κορυφαίους οίκους στο χώρο της σκίασης για να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας.

Σας προσφέρουμε επιλογές από μια τεράστια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες. Η εμπιστοσύνη σας μας εμπνέει να κάνουμε πάντα άριστη τοποθέτηση δημιουργώντας ένα αισθητικά άψογο αποτέλεσμα. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε ασυναγώνιστες τιμές, με πλήρη κάλυψη και στο after sales service. Πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, πάντα μέσα στο χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό.

Στην ΤΕΝΤΟηλεκτρική ξεκινάμε κάθε συνεργασία με την εγγύηση ότι προσφέρουμε Δεδομένη Ποιότητα, Απόλυτη Συνέπεια, Κορυφαία Αξιοπιστία.  Αυτή είναι η εταιρική μας δέσμευση και τα πραγματικά δεδομένα σε κάθε συνεργασία μας. Οι έμπειροι τεχνίτες που επανδρώνουν τα μόνιμα συνεργεία μας έχουν την ίδια φιλοσοφία και την ίδια προσήλωση στην ποιότητα. Έτσι, κάνουμε πάντα άριστη τοποθέτηση, με απόλυτη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και δέσμευση ποιότητας για τα προϊόντα και την εργασία μας. Έχουμε σταθερές κι ουσιαστικές συνεργασίες με εταιρείες – κολοσσούς, όπως η WΕINOR, η TENCATE, η SOMFY, η SHADELAB. Μας εμπιστεύονται γιατί εκτιμούν την υψηλή τεχνογνωσία και τη μεγάλη εμπειρία μας. Κι ακόμα, αναγνωρίζουν τη μεγάλη σημασία που έχει το γεγονός ότι έχουμε χτίσει παράδοση στην άριστη εξυπηρέτηση, με περισσότερους από 60.000 ικανοποιημένους πελάτες, επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Σήμερα, η βασική σας ανάγκη παραμένει ίδια – να μετατρέψετε έναν εξωτερικό χώρο σε ένα χώρο όπου μπορείτε να είστε προστατευμένοι από τη βροχή, τον άνεμο, τον ήλιο, το κρύο.  Όμως, οι απαιτήσεις σας έχουν αυξηθεί. Υπάρχουν τέντες και πέργκολες κάθε τύπου, με απαράμιλλο design, υπέροχη εμφάνιση, εξαιρετική αντοχή, καινοτομίες κι αυτοματισμούς. Γιατί η σκίαση εξελίσσεται διαρκώς κι ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία. Τα ίδια τα υλικά έχουν αλλάξει, τα τεντόπανα έχουν εξαιρετικές ιδιότητες, κάθε τέντα και πέργκολα εφοδιάζεται με πρόσθετο εξοπλισμό.

Εμείς είμαστε πάντα ενημερωμένοι, καταρτισμένοι και πρωτοπόροι. Είμαστε ο εμπορικός αντιπρόσωπος της WEINOR, μιας εκ των κορυφαίων γερμανικών εταιρειών στο χώρο της σκίασης. Είμαστε SOMFY EXPERTS και πιστοποιημένο μέλος του δικτύου της καταξιωμένης TENCATE αλλά και της ταχύτατα ανερχόμενης SHADELAB. Κάθε χρόνο είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι να διατηρήσουμε το τεχνολογικό προβάδισμα για να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση σκίασης, τέντα ή πέργκολα. Όταν λέμε τέντα, εννοούμε την κατάλληλη τέντα, άριστα τοποθετημένη, απόλυτα λειτουργική, στη σωστή τιμή. Προτείνουμε προϊόντα, εξηγούμε τα πλεονεκτήματα κάθε πιθανής επιλογής, προμηθευόμαστε το προϊόν, τοποθετούμε την τέντα ή την πέργκολα, φροντίζουμε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της τέντας κι είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Η δέσμευσή μας είναι ξεκάθαρη: Κάνουμε τέλεια τη δουλειά μας, με συνέπεια κι αξιοπιστία, για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας.

Μια τέντα στο Χαλάνδρι, μια πέργκολα στο Χαλάνδρι, μια τέντα στα βόρεια προάστια, μια πέργκολα στην Αθήνα, κι άλλη μία, κι άλλη μία… Κάθε τοποθέτηση που αναλαμβάνουμε είναι μια όμορφη ιστορία, με χαρούμενο τέλος. Εσείς έχετε ένα χώρο που χρειάζεται σκίαση, έχετε μεγάλες προσδοκίες κι ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις. Εμείς, έχουμε μια λύση ανάμεσα σε όλες τις πιθανές, προτείνουμε την κατάλληλη τέντα, την τοποθετούμε τέλεια.

Η ικανοποίησή σας από τη δουλειά μας είναι η μεγάλη επιβράβευση που μας ωθεί να συνεχίσουμε. Πάντα με δυναμισμό, με προσήλωση στην ποιότητα, συνέπεια κι αξιοπιστία.

Showroom

1965

Η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική ιδρύθηκε το 1965 από τον Απόστολο Γουρδούπης. Το κατάστημα βρισκόταν επί της οδού Ανδριανού 56 & Άρεως στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζοντας τέντες και μουσαμάδες για φορτηγά.

1975

Το 1975 μεταφερθήκαμε σε κατάστημα επί της οδού Χριστοκοπίδου 5 στην Αθήνα. Εκεί αρχίσαμε να κατασκευάζουμε τέντες όλων των ειδών. Πρωτοπόροι για την εποχή κατασκευάζαμε και τοποθετούμε τέντες με ηλεκτρικούς μηχανισμούς

1990

Το 1990 ξεκινήσαμε συνεργασία με Γερμανική εταιρεία παραγωγής τεντών τύπου κασέτας. Η εταιρεία μας άρχισε να τοποθετεί πτυσσόμενα συστήματα τεντών με βραχίονες τύπου κασέτας.

2005

Το 2005  ανέλαβε η δεύτερη γενιά Θεόδωρος Γουρδούπης,  γιος του Απόστολου Γουρδούπης.

2007

Το 2007 η εταιρεία με νέο όραμα κατασκεύασε και μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο στο Πάτημα Χαλανδρίου.

2011

Το 2011 κατασκευάσαμε νέο ιδιόκτητο χώρο στο Χαλάνδρι για την κατασκευή και την μεταποίηση των συστημάτων σκίασης.

2015

Το 2015 ξεκίνησε μία συνεργασία με την κορυφαία Γερμανική εταιρεία Weinor αλλά και επέκταση του εκθεσιακού χώρου στη οδό Ηρακλείτου 151 στο Χαλάνδρι προσφέροντας  περισσότερες επιλογές σε τέντες - πέργκολες υψηλής ποιότητας και design ακολουθώντας την σύγχρονη εποχή.

2021

Το 2021 η εταιρεία αγόρασε σε κεντρικό σημείο επί της οδού Ηρακλείτου στο Χαλάνδρι νέο οικόπεδο για την ανέγερση νέου ιδιόκτητου κτιρίου έκθεσης και παραγωγής συστημάτων σκίασης  

Είπαν για Εμάς

Δεδομένη Ποιότητα, Απόλυτη Συνέπεια, Κορυφαία Αξιοπιστία

Εγκατεστημένες Τέντες
0 +
Εγκατεστημένες Πέργκολες
0 +
Rollers
0 +

ΣΚΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Ακόμα καλύτερη επιχείρηση, ακόμα καλύτερη συνεργασία

Η κάλυψη με τέντες και πέργκολες επαγγελματικών χώρων είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική εργασία, την οποία πάντα αναλαμβάνουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά κι ενθουσιασμό. Γιατί όσο μεγαλύτερες είναι οι απαιτήσεις σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίησή μας όταν παραδίδουμε μια τέλεια τοποθετημένη τέντα ή πέργκολα.

Persa 1 1
somfy epagelmatiko
weinor epagelmatikos xoros
weinor αντιπροσωπος

Η αλλαγή συνηθειών των καταναλωτών λόγω της πανδημίας, η αύξηση του κόστους της ενέργειας, το προηγούμενο και το επόμενο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, η επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας δημιουργούν νέες ανάγκες αλλά και νέες ευκαιρίες στις επιχειρήσεις και τα καταστήματα. Υπάρχει μια ανοικτή πρόσκληση από την ΤΕΝΤΟΗλεκτρική προς κάθε επιχειρηματία, καταστηματάρχη, επαγγελματία. Ελάτε να σας δείξουμε τον καλύτερο τρόπο για να σκιάσετε τους χώρους αναβαθμίζοντας τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική είναι partner of choice για κάθε είδους, μεγέθους και δραστηριότητας επιχείρησης. Είναι ο συνεργάτης-κατ-επιλογήν με κριτήρα αυστηρά επαγγελματικά. Όταν πρόκειται για τη σκίαση επαγγελματικών χώρων, η συνέπεια κι η αξιοπιστία μας έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Γιατί πάντα ο πελάτης βιάζεται, συνήθως οι καθυστερήσεις έχουν οικονομικό αντίκτυπο και συχνά η τοποθεσία δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα – για την τοποθέτηση μιας πέργκολας σε ένα πεζόδρομο στο Κολωνάκι πρέπει να παρκάρεις κάπου κοντά, να μη διακόψεις τη κυκλοφορία στον πεζόδρομο, να μην ενοχλείς τη λειτουργία των διπλανών καταστημάτων.

Η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την απαιτούμενη ειδίκευση στη σκίαση επαγγελματικών χώρων. Δεν είναι μόνο ότι οι επιφάνειες είναι μεγαλύτερες οι κατασκευές βαρύτερες. Οι απαιτήσεις για ασφάλεια κι αντοχή αυξάνονται σε υπερθετικό βαθμό, η χρήση γίνεται πολύ εντατική, οι συνθήκες του περιβάλλοντος είναι δυσμενέστερες, ο πρόσθετος εξοπλισμός και οι αυτοματισμοί είναι είδος πρώτης ανάγκης

Όποιο κι αν είναι το αντικείμενο της δραστηριότητας της επιχείρησής σας, η σκίαση και η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική σας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας, τις συνθήκες εργασίας και παραμονής στο χώρο, να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας και το ενεργειακό αποτύπωμά σας.

Υπάρχουν τρεις διακριτές περιπτώσεις σκίασης επαγγελματικών χώρων

Όταν οι τέντες, η εσωτερική σκίαση και οι αυτοματισμοί έχουν κυρίως αξία χρήσης.

Συμβαίνει κυρίως σε κτίρια γραφείων, εταιρικά γραφεία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Συνήθως τοποθετούνται τέντες, κάθετες τέντες, πέργκολες, εσωτερική σκίαση αλλά και καποτίνες, στέγαστρα πάρκινγκ.

Έτσι, βελτιώνεται αποφασιστικά το περιβάλλον εργασίας εσωτερικά, μειώνεται το κόστος κλιματισμού χειμώνα- καλοκαίρι, αναβαθμίζεται η συνολική εμφάνιση του κτιρίου κι ενδυναμώνεται η εικόνα η εταιρείας.

Όταν η εμφάνιση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και η χρήση της τέντας εξυπηρετεί και τους πελάτες της.

Αφορά σε εμπορικά καταστήματα ή σε επιχειρήσεις που υποδέχονται πελάτες στο χώρο τους, όπως για παράδειγμα τα street coffee καταστήματα, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία. Συνήθως τοποθετούνται τέντες-σε-κασέτα, πέργκολες ή τεντοπέργκολες, εσωτερική σκίαση. Σημαντικός παράγοντας επιλογής είναι η αισθητική αναβάθμιση των χώρων, πλέον της χρηστικής αξίας των συστημάτων σκίασης.

Όταν η τέντα ή η πέργκολα είναι “όλη η επιχείρηση”.

Σε πολλές περιπτώσεις η τέντα ή η πέργκολα στεγάζει “όλη” την επιχείρηση ή τουλάχιστον το μέρος όπου φιλοξενούνται οι πελάτες και λαμβάνει χώρα η κατανάλωση.  Αυτό μπορεί να ισχύει όλο το χρόνο, όλη τη σεζόν, ή αρκετούς μήνες το χρόνο, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Πάρτε ως παράδειγμα το υπαίθριο ρεστοράν και το pool bar ενός ξενοδοχείου, εστιατόρια/μεζεδοπωλεία/ουζερί/ café/bars σε πεζόδρομους ή με πρόσβαση σε πλατείες, κάθε είδους επιχείρηση σε τουριστικούς προορισμούς.

Συνήθως τοποθετούνται τέντες, πέργκολες, συστήματα πλευρικής προστασίας, ζελατίνες, πρόσθετος εξοπλισμός όπως αυτοματισμοί, φωτισμός, θερμάστρες.

Σε κάθε περίπτωση, η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική αναλαμβάνει με συνέπεια, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Είναι δεδομένη η άριστη τοποθέτηση, η μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα και η εγγύηση ποιότητας.

Κατεβάστε τους καταλόγους της WEINOR

Ενδιαφέρεστε για συνεργασία; Συμληρώστε την φόρμα παρακάτω!