Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Από το 1965 ΘΕΟΔ. ΑΠ. ΓΟΥΡΔΟΥΠΗΣ

Μια ζελατίνα θα παρέχει προστασία για αρκετά χρόνια;

Οι ζελατίνες που διαθέτουμε έχουν φίλτα UV για να μην "καίγονται" από τον ήλιο όπως τα κοινά πλαστικά. Επιπλέον, λόγω της θερμοκόλλησης που υφίστανται έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον αέρα.

Τι είδους συντήρηση απαιτείται σε μια τέντα;

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε είναι βαρέως τύπου με ανάγκη για λίπανση κάθε 10 χρόνια περίπου ενώ διαθέτουν ειδικό καπάκι για το σκοπό αυτό. Σε ανάλογο χρονικό διάστημα ενδεχομένως να χρειαστεί φροντίδα ή αντικατάσταση το τεντόπανο.

Τι πρέπει να προσέχουμε στη χρήση μίας τέντας?

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από το δυνατό αέρα. Όταν λείπουμε πρέπει η τέντα να είναι ανεβασμένη για ενδεχόμενη απρόοπτη αλλαγή του καιρού. Δεν πρέπει επίσης να είναι το τεντόπανο υγρό και τυλιγμένο στον άξονα διότι αυτό ευνοεί την ανάπτυξη μούχλας

Πως μπορώ να καθαρίσω την τέντα μου…

Κατεβάστε όλη την τέντα κάτω. Σε ένα κουβά με χλιαρό νερό ρίξτε ξύδι και απορρυπαντικό πιάτων. Με μία βούρτσα ή σκούπα ξεκινήστε να καθαρίζετε την τέντα από πάνω προς τα κάτω. Θέλει καλό τρίψιμο και ξέπλυμα με άφθονο νερό.

Μόλις φτάσετε στην μέση σταματήστε και αφήστε την τέντα να στραγγίζει για 5-10 λεπτά. Στη συνέχεια ανεβάστε την τέντα μέχρι εκεί που την έχετε καθαρίσει και συνεχίστε το καθάρισμα κατά τον ίδιο τρόπο. Με αυτό τον τρόπο όταν τελειώσει η διαδικασία, έχετε καθαρίσει το εξωτερικό μέρος της τέντας.

Όταν τελειώσετε το καθάρισμα στο εξωτερικό μέρος, κατεβάζετε την τέντα και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία για τον καθαρισμό του εσωτερικού μέρους

Οι τέντες συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ;!

Ναι, αν είστε δικαιούχος του προγράμματος αξίζει να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ανθρώπους της ΤΕΝΤΟΗλεκτρικής. Επίσης ενημερωθείτε για τις εξαγγελίες του επόμενου προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. Για τις επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει επίσης πρόγραμμα επιδότησης εργασιών που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Μπορώ να αλλάξω μόνος μου το πανί της τέντας ;!

Αν δεν έχετε τέντα σε κασέτα, αν έχετε κάποιον να σας βοηθήσει, αν έχετε δύο σκάλες, αν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία, αν πιάνουν τα χέρια σας… Τότε ΝΑΙ, μπορείτε να αλλάξετε το τεντόπανο. Αλλά, δεν χρειάζεται. Η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική θεωρεί την εργασία τοποθέτησης ως παροχή που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του νέου τεντόπανου. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξετε τεντόπανο, ας σας απασχολεί το σχέδιο, τα χρώματα, η αντοχή κι οι ιδιότητες του υφάσματος και μην σκοτίζεστε για την αλλαγή.

Τι σημαίνει Βιοκλιματική Πέργκολα ;!

Είναι μια πέργκολα που δημιουργεί τις κατάλληλες, ευχάριστες κι υγιεινές συνθήκες στο χώρο που στεγάζει. Κύριο χαρακτηριστικό μιας βιοκλιματικής πέργκολας είναι η οροφή της, Έχει περσίδες αλουμινίου ή από άλλο αδιάβροχο κι ανθεκτικό υλικό οι οποίες μπορούν να αλλάζουν κλίση. Έτσι, “μέσα” στην πέργκολα υπάρχει σκιά αλλά και φυσικό φως, ενώ η ροή αέρα εξασφαλίζει πιο υγιεινή ατμόσφαιρα αλλά και φυσική δροσιά.

Αξίζει να πληρώσω για μια τέντα καλής ποιότητας ;!

Η τοποθέτηση τέντας ή πέργκολας σε επαγγελματικό χώρο ή σε κατοικία είναι μια σοβαρή απόφαση και πάντα το κόστος είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Πάντως, όπως συμβαίνει σε κάθε επένδυση, αυτό που έχει σημασία είναι η σίγουρη κι άμεση απόσβεση κι όχι η χαμηλότερη τιμή. Άλλωστε, είναι σοφή η φράση “Δεν είμαι αρκετά πλούσιος για να ψωνίζω φθηνά πράγματα”.

Πώς εξοικονομώ χρήματα όταν βάλω τέντα ;!

H μείωση κατανάλωσης ενέργειας για τον κλιματισμό του χώρου είναι η μεγαλύτερη και μετρήσιμη εξοικονόμηση. Η προστασία από την άμεση έκθεση στο ηλιακό φως κρατά χαμηλότερη τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού το καλοκαίρι. Το ίδιο συμβαίνει και τις χειμωνιάτικες ημέρες, όταν η τέντα προστατεύει από τη βροχή, το χιόνι και τον παγωμένο αέρα. Αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα. Με μια τέντα ή πέργκολα, θα περνάτε περισσότερο χρόνο έξω άρα μειώνεται ακόμα περισσότερο η ανάγκη για κλιματισμό ή αερισμό των εσωτερικών χώρων. Μια τέντα επιτρέπει να έχετε φυτά στη βεράντα ή το μπαλκόνι κι αυτό έχει επίσης σημαντική επίδραση στο μικροκλίμα του χώρου.

Πόσο κοστίζει μια τέντα 4 χ 2,7 μέτρα ;!

Για τις συνηθισμένες επιλογές, 1.200 έως 2.000 ευρώ. ΟΜΩΣ… Είναι σαν να ρωτάτε πόσο κάνει ένας καναπές ή ένας καφές… Υπάρχει πολλές παράμετροι που επηρεάζουν την τελική τιμή. και μεγάλη ποικιλία προτάσεων και τιμών. Σε κάθε περίπτωση, μια τέντα ή πέργκολα κοστίζει λιγότερο από όσο αξίζει. Επικοινωνήστε με την ΤΕΝΤΟΗλεκτρική, και ζητήστε μια οικονομική προσφορά που θα λύσει όλες τις απορίες σας.

Βάζετε τέντες στα Βόρεια Προάστια μόνο ?!

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Τοποθετούμε τέντες παντού όπου μας το ζητήσουν, στην Αττική και σε οποιαδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας. Αν και σε μακρινές περιοχές υπάρχει αυξημένο κόστος για τη μετάβασή μας (και τη διαμονή μας αν χρειαστεί), σε πολλές περιπτώσεις η οικονομική προσφορά μας είναι η καλύτερη.

Έχετε άλλες απορίες;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ότι απορία έχετε και θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!