Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Μιλώντας ουσιαστικά για κάθετη σκίαση, η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική έχει λύσεις για κάθε ανάγκη που αφορά στη σκίαση καταστημάτων ή κτιρίων με κάθετη πρόσοψη. Ή σε κατοικίες με παράθυρα χωρίς μπαλκόνι ή μπαλκονόπορτες σε βεράντες/μπαλκόνια.

Συνήθως η κάθετη σκίαση αφορά στην προστασία από τον ήλιο και την προστασία της ιδιωτικότητας, μιας κι αποκλείει την οπτική πρόσβαση στο εσωτερικό του χώρου.

Είναι μια τέντα που στερεώνεται στον τοίχο εξωτερικά ή κάτω από ένα περβάζι ή μπαλκόνι ή μέσα στο άνοιγμα του παραθύρου. Μπορεί να έχει τεντόπανο ή ζελατίνα για να επιτρέπει το φυσικό φωτισμό του χώρου. Το σύστημα ζελατίνα+πανί είναι ιδανική επιλογή για να περικλείσει μια πέργκολα ή ένα ανοικτό αίθριο, εξασφαλίζοντας προστασία από τον αέρα.

Η σκίαση πρόσοψης είναι μια έξυπνη και συχνά απαραίτητη επιλογή για κτίρια γραφείων από μέταλλο και γυαλί ή με μεγάλους υαλοπίνακες. Με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορεί να δώσει οπτικό ενδιαφέρον σε ένα αρχιτεκτονικά αδιάφορο κτίριο ή να προσελκύσει την προσοχή με τα χρώματά της. Για καταστήματα που ο προσανατολισμός τους επιβάλλει τη σκίαση πρόσοψης – έστω και για κάποιες ώρες της ημέρας – υπάρχουν χρηστικές, λειτουργικές κι αισθητικά άρτιες λύσεις. Αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν συνδυαστούν με ψηφιακά εκτυπωμένο τεντόπανο, ώστε να προβάλλουν το εταιρικό σήμα – ακόμα και προϊόντα !

Επιλογές για Σκίαση Πρόσοψης