Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Το τεντόπανο, το ύφασμα σκίασης, είναι το πιο σημαντικό δομικό στοιχείο μιας τέντας ή μιας πέργκολας. Αυτό είναι που προστατεύει από τον ήλιο και τη βροχή, ακόμα και τον αέρα. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ενός συστήματος σκίασης, πρακτικά διαχειρίζονται το τεντόπανο και φροντίζουν για τη στερέωση και την προστασία του, όμως το τεντόπανο “κάνει τη δουλειά”.

Ταυτόχρονα, το τεντόπανο είναι το στοιχείο που βρίσκεται εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες και κινδυνεύει περισσότερο από τη φθορά.  Η προηγμένη τεχνολογία έχει κατορθώσει να δημιουργήσει τεντόπανα με εξαιρετικές ιδιότητας. Αδιάβροχα, βραδύκαυστα, απορροφούν τις βλαπτικές ακτινοβολίες, είναι αυτοκαθαριζόμενα, έχουν χρώματα πρακτικά ανεξίτηλα, απίστευτη αντοχή στον άνεμο ακόμα και με πολλά μπωφόρ.

Η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική έχει μια μεγάλη κολεξιόν από τεντόπανα και την ανανεώνει διαρκώς,  προσθέτοντας νέες κατηγορίες υφασμάτων, νέα χρώματα και σχέδια. Ανάλογα με το σημείο τοποθέτησης και την προβλεπόμενη χρήση μιας τέντας ή πέργκολας, έχουμε τις αντίστοιχες προτάσεις για τεντόπανα. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά ή συγκεκριμένης αισθητικής ή με υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, το βέβαιο είναι ότι, σε κάθε περίπτωση, είναι η σωστή επιλογή με τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Μεγάλη αξία έχουν και τα τεντόπανα με τις ψηφιακές εκτυπώσεις. Είναι υφάσματα με εξαιρετική ποιότητα κι αντοχή, τα οποία τυπώνονται ψηφιακά. Έτσι, απεικονίζουν – κυριολεκτικά – ό,τι θέλετε. Το αγαπημένο σας τοπίο, σκηνές από κόμικ, πίνακες ζωγραφικής, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία όταν προορίζονται για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους. Για παράδειγμα, μια τέντα λόγω του μεγέθους, της θέσης και της προέκτασής της στο χώρο, δημιουργεί μεγαλύτερη οπτική εντύπωση από ότι η ίδια η πρόσοψη  ενός καταστήματος. Μπορεί λοιπόν να έχει το σήμα του καταστήματος ή ακόμα και τα προϊόντα ή μια διαφήμιση.

Επιλογές για Τεντόπανα

Ψηφιακές Εκτυπώσεις