Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Οι κουρτίνες και τα blinds είναι πλέον ξεπερασμένα, μιας και τα συστήματα εσωτερικής σκίασης είναι πολύ πιο εύχρηστα, λειτουργικά, αποδοτικά και δίνουν πολλές περισσότερες επιλογές αισθητικής.

Επειδή τα συστήματα εσωτερικής σκίασης δεν είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, είναι πιο ελαφριές κατασκευές, με μικρότερο κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η κύρια χρησιμότητά τους είναι να ρυθμίζουν το ηλιακό φως και να προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας από αδιάκριτες ματιές. Κι ένα ακόμα μεγάλο προσόν τους είναι τοπ γεγονός ότι αποτελούν ένα στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης που λειτουργεί αρμονικά με τις υπόλοιπες επιλογές σας. Το εντυπωσιακό είναι ότι λόγω της μεγάλης επιφάνειάς τους μπορούν να προσθέσουν το στοιχείο του έντονου χρώματος

Η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική θέτει στη διάθεσή σας όλες τις επιλογές για εσωτερική σκίαση. Τα αγαπημένα Rollers για κάθε μεγέθους παράθυρα και μπαλκονόπορτες, σε πάρα πολλές χρωματικές επιλογές.  Τα πολύ εύχρηστα Panels, κρεμαστά ή σε οδηγούς, που μπορούν να είναι επάλληλα και να καλύπτουν πολύ μεγάλα ανοίγματα. Τα ιδιαίτερης γοητείας συστήματα με οριζόντιες ή κάθετες περσίδες που έχουν την πρόσθετη λειτουργία να ελέγχουν τη ροή του φωτός χωρίς να μετακινούνται.

Για κάθε χώρο και κάθε ανάγκη εσωτερικής σκίασης, η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική έχει τα κατάλληλα προϊόντα, την απαραίτητα τεχνογνωσία και την απόλυτα θετική διάθεση για να προτείνει και να τοποθετήσει αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε για το χώρο σας.

Επιλογές για Εσωτερική Σκίαση