Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Οι τέντες είναι απολύτως απαραίτητες σε κάθε σπίτι γιατί τα μπαλκόνια, οι βεράντες και ο κήπος σχεδιάζονται για να καθόμαστε έξω. Οι τέντες διασφαλίζουν τη χρησιμότητα αυτών των χώρων και κάνουν τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας πιο χρήσιμους, πιο λειτουργικούς. Προστατεύουν το χώρο αλλά και το κτίριο από τη βροχή και τον ήλιο, ανάλογα με τις επιθυμίες σας κι αποτελούν μια σημαντική αισθητική παρέμβαση που αλλάζει τη συνολική εικόνα του χώρου.

Η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική τοποθετεί τις κατάλληλες τέντες και βελτιώνει την ποιότητα ζωής σας στο σπίτι ή τις συνθήκες εργασίας σας. Αυτός είναι ο λόγος που τίποτα δεν μας ενθουσιάζει περισσότερο από έναν ικανοποιημένο πελάτη: Η βεβαιότητα ότι θα απολαμβάνει τα οφέλη της τέντας του καθημερινά, για πολλά χρόνια και μάλιστα συνδυασμένα με ευχάριστες στιγμές.

Η κλασική εκδοχή της τέντας είναι στερεωμένη σε έναν τοίχο, έχει τυλιγμένο το τεντόπανο σε ένα άξονα με ένα αντίβαρο στο κάτω μέρος του και με ένα χειροκίνητο μηχανισμό τεντώνει το ύφασμα κατά μήκος δυο οριζόντιων οδηγών που προεκτείνονται από τον τοίχο.

Σήμερα οι τέντες έχουν εξελιχθεί σε απίστευτο βαθμό. Έχουν υπέροχη εμφάνιση, τεράστια σταθερότητα στον άνεμο, εξαιρετική αντοχή στη φθορά, απίστευτη λειτουργικότητα και μπορούν να σκιάσουν κάθε χώρο, μικρότερο ή μεγαλύτερο. Σε κάθε περίπτωση, η αξία χρήσης τους είναι πολύ μεγάλη και σημαντική γιατί προσθέτουν στη ζωή σας τη δυνατότητα να περνάτε πιο ευχάριστες στιγμές στο σπίτι.

Η τέντα είναι σοβαρή επένδυση, μεγάλη προσθήκη, σημαντική βελτίωση της ζωής στο σπίτι – μόνο όταν είναι το κατάλληλο προϊόν, άριστα τοποθετημένο. Η τέντα που πραγματικά χρειάζεστε, είναι αυτή που θα αποκτήσετε από την ΤΕΝΤΟΗλεκτρική. Γιατί έτσι είναι βέβαιο ότι θα βρει τη σωστή θέση στο χώρο σας και θα αναδείξει όλα τα προσόντα της. Ακόμα περισσότερο, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ΤΕΝΤΟΗλεκτρική εάν πρόκειται να εξοπλίσετε με τέντα ή πέργκολα το κατάστημα ή την επιχείρησή σας.

Μοντέλα Τεντών

Τέντες Καποτίνες
Τέντες με Βραχίονες