Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Μια πέργκολα είναι το εξοχικό σας στην ίδια διεύθυνση με τη μόνιμη κατοικία σας. Είναι πολλά περισσότερα από μια κατασκευή που στεγάζει ένα χώρο στον κήπο ή τη βεράντα σας, είναι ένα περιβάλλον που έχει τη δική του ατμόσφαιρα και αλλάζει τη διάθεσή σας.

Η βασική της διαφορά από μία τέντα είναι ότι η πέργκολα μπορεί να τοποθετηθεί αυτόνομα σε ένα χώρο, μακριά από το κύριο κτίσμα κι έχει εξαιρετική σταθερότητα ακόμα και στο πιο δυνατό άνεμο. Χρειάζεται περισσότερο χώρο για να τοποθετηθεί, μπορεί όμως να έχει μια διαφορετική αισθητική από το κυρίως σπίτι.

Μια πέργκολα μπορεί να έχει μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό, να είναι από ανοικτή στα πλαϊνά μέχρι περίκλειστη, να έχει οροφή σταθερή ή ανοιγοκλειόμενη. Οι αυτοματισμοί κι ο πρόσθετος εξοπλισμός σε μια πέργκολα είναι μάλλον απαραίτητες προσθήκες. Ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμός, αισθητήρες βροχής και ηλιακού φωτός, φωτισμός και θερμάστρες στο εσωτερικό, ακόμα και δευτερεύοντα συστήματα κάθετης σκίασης ή ζελατίνες στα πλαϊνά.

Η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική έχει παράδοση δεκαετιών στην τοποθέτηση πέργκολας, έχει υψηλή τεχνογνωσία και δοκιμασμένες συνεργασίες για την τοποθέτηση πέργκολας επαγγελματικής χρήσης, είναι από τις πρώτες εταιρείες που έφεραν βιοκλιματική πέργκολα στην Ελλάδα.
Σε κάθε συνεργασία της, προτείνει λύσεις, κάνει άριστες τοποθετήσεις, δεσμεύεται για τη συνολική ποιότητα της δουλειάς της και ενσωματώνει ως πρόσθετες αξίες τη συνέπεια και την αξιοπιστία.

Ειδικά για επαγγελματικούς χώρους που η πέργκολα μπορεί να έχει πολύ μεγάλες διαστάσεις (π.χ. συνεδριακός χώρος σε χώρο ξενοδοχείου), ιδιαιτερότητες σε ό,τι αφορά στη στερέωσή της (π.χ. ένα beach bar) και ακραίες καιρικές συνθήκες (π.χ. ένα cafe σε ένα χιονοδρομικό κέντρο), η σωστή αρχή είναι να επικοινωνήσετε με την ΤΕΝΤΟΗλεκτρική.

Επιλογές Πέργκολας