Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Αν έχετε smart phone, μπορείτε πολύ εύκολα να έχετε και smart home ξεκινώντας από την τέντα ή την πέργκολα. Η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική είναι somfy expert και γνωρίζει άριστα τα πάντα σχετικά με την τοποθέτηση και τη λειτουργία αυτοματισμών. Τοποθετούμε αισθητήρες βροχής, έντασης ανέμου κι ηλιακού φωτός, χρονοδιακόπτες κι ηλεκτρικά μοτέρ. Έτσι, μπορείτε να προγραμματίσετε αυτόματες λειτουργίες για την τέντα και την πέργκολα αλλά μπορείτε και να έχετε άμεση εποπτεία κι ολοκληρωτικό  έλεγχο σε όλα τα συστήματα από το κινητό ή το tablet σας.  Οι ίδιες εφαρμογές μπορούν να επεκταθούν και σε συστήματα ασφάλειας, παρακολούθησης, συναγερμού ακόμα και στη λειτουργία άλλων οικιακών συσκευών και συστημάτων όπως το άνοιγμα της γκαραζόπορτας ή την έναρξη λειτουργίας των κλιματιστικών.

Ο πρόσθετος εξοπλισμός είναι επίσης μια έξυπνη κίνηση που η ΤΕΝΤΟΗλεκτρική μπορεί να σας υποδείξει και να εφαρμόσει. Η τέντα κι η πέργκολά σας μπορεί να εξοπλιστεί με φωτισμό LED σε σποτ ή ταινίες, με θερμάστρες, με ηλεκτροκίνηση και τηλεχειρισμό. Τίποτα από αυτά δεν είναι περιττό, όλα είναι στοιχεία που αναβαθμίζουν τη λειτουργικότητα και τη χρησιμότητα του χώρου κάτω από την τέντα ή την πέργκολα. Έτσι, απολαμβάνετε την παραμονή σας στους εξωτερικούς χώρους περισσότερες ώρες την ημέρα, περισσότερες ημέρες το χρόνο.

Για επαγγελματικές εφαρμογές, οι αυτοματισμοί κι ο πρόσθετος εξοπλισμός είναι σχεδόν απαραίτητα, βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία των πελατών στους στεγασμένους χώρους και διευκολύνουν τη λειτουργία της επιχείρησης.

Επιλογές για Αυτοματισμούς