Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Τέντα Cassita II και Πέργκολα για ιδιώτη στη Γλυφάδα Η Τεντοηλεκτρική κατασκεύασε και τοποθέτησε σε μονοκατοικία στην Γλυφάδας Τέντα 4 τεμάχια κασέτες Cassita II της Weinor και μία Πέργκολα αλουμινίου με φωτισμό LED. Τα τέσσερα συστήματα σκίασης Cassita II τοποθετήθηκαν πάνω σε ανάγλυφη πέτρα . Ο οβάλ σχεδιασμός της κασέτας δίνει ένα minimal design το οποίο ενσωματώνεται σε όλες τις σύγχρονες κατασκευές. Χαρακτηριστικό της Cassita II είναι ο μετακινούμενος άξονας περιτυλίγματος κατά το άνοιγμα της τέντας. Οι βαρέως τύπου βραχίονες με βιονικό ιμάντα εξασφαλίζουν το απόλυτα τεντωμένο ύφασμα. Τα χρώματα που επιλέχτηκαν είναι σε ειδική μεταλλική βαφή αλουμινίου σε ανθρακί χρώμα και μπορντό πολυεστερικό ύφασμα από την πλούσια συλλογή της Weinor. Όλα τα φινιρίσματα της Cassita II είναι από χυτό αλουμίνιο άριστης ποιότητας και χωρίς τη χρήση πλαστικού. Ειδική έμφαση δόθηκε στην στερέωση με ειδικά ρητινούχα βύσματα στον τοίχο. Επίσης οι βάσεις στήριξης είναι από χυτό αλουμίνιο υψηλής ποιότητας με καπάκια αλουμινίου χωρίς ορατές βίδες

Η Πέργκολα αλουμινίου είναι διάστασης 4,00 μέτρα μήκος Χ 7,20 κατέβασμα. Διαθέτει φωτισμό τύπου LED flat για το φωτισμό του χώρου δίπλα στην πισίνα. Στο τελείωμα της πέργκολας τοποθετήθηκε μία ακόμα κάθετη κασέτα στις ίδιες αποχρώσεις για την προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο φωτισμός της πέργκολας τις βραδινές ώρες προσφέρει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η κίνηση σε όλα τα συστήματα σκίασης γίνεται με μοτέρ Somfy Io τεχνολογίας και αισθητήρα αέρα για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες. H Τεντοηλεκτρική σε συνεργασία με την κορυφαία Γερμανική εταιρεία Weinor δίνει λύσεις υψηλής ποιότητας και εφαρμογής σε πέργκολες και τέντες κασέτες στην περιοχή της Γλυφάδας.

Πελάτης
Ιδιώτης
Περιοχή
Γλυφάδα
Τοποθέτηση
Τέντα κασέτα
Ύφασμα
Weinor
Αυτοματισμοί
Somfy

Ενδιαφέρεστε; Μιλήστε μας!