Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

ΔύοΠεργκοτέντες αλουμινίου και Τέντα Kubata στην Σαρωνίδα . Η Τεντοηλεκτρική κατασκεύασε για ιδιώτη δύο περγκοτέντες αλουμινίου με φωτισμό Led και δύο τεμάχια κασετίνες Kubata της Γερμανικής εταιρείας Weinor στην περιοχή της Σαρωνίδας.

Οι Πέργκολες είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο. Οι διαστάσεις είναι 12,00 Χ 3,00 και 6,50 Χ 5,50. Το ειδικό μεταλλικό χρώμα Sahara της Νεοκεμ συνδυάστηκε με ιβουάρ ύφασμα RAL 1013 ανάγλυφο. Η κατασκευή διαθέτει κρυφή υδρορροή αλουμινίου 120 Χ 100 και κολώνες αλουμινίου 100 Χ 100. Επίσης στο πίσω μέρος διαθέτει στέγαστρο αλουμινίου για την στεγανοποίηση του χώρου. Η κίνηση τους γίνεται με μοτέρ της Somfy Io τεχνολογίας. Ο φωτισμός τύπου LED προσδίδει στυλ και φως στα καλοκαιρινά βράδια.

Τα δύο συστήματα σκίασης Kubata είναι σε διάσταση 6.50 μέτρα μήκος Χ 4,00 προβολή. Ο τετράγωνος σχεδιασμός της κασέτας σε διάσταση 20εκ Χ 20εκ δίνει ένα minimal design το οποίο ενσωματώνεται σε όλες τις σύγχρονες κατασκευές. Χαρακτηριστικό της Kubata είναι ο μετακινούμενος άξονας περιτυλίγματος κατά το άνοιγμα της τέντας. Οι βαρέως τύπου βραχίονες με βιονικό ιμάντα εξασφαλίζουν το απόλυτα τεντωμένο ύφασμα. Η κασέτα διαθέτει 2πλή υδρορροή για να αποτρέψει το νερό εσωτερικά του συστήματος. Τα χρώματα που επιλέχτηκαν είναι σε ειδική μεταλλική βαφή αλουμινίου και ιβουάρ ανάγλυφο ακρυλικό ύφασμα από την πλούσια συλλογή της Weinor. Όλα τα φινιρίσματα της Kubata είναι από χυτό αλουμίνιο άριστης ποιότητας και χωρίς τη χρήση πλαστικού. Ειδική έμφαση δόθηκε στην στερέωση με ειδικά ρητινούχα βύσματα στον τοίχο. Η κίνηση γίνεται με μοτέρ Somfy Io τεχνολογίας και αισθητήρα αέρα για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Το κλειστό μέρος της τετράγωνης κασέτας Kubata εναρμονίζεται απόλυτα στο σχέδιο του κτιρίου και επεμβαίνει διακριτικά στην όψη του.

Οι περγκοτέντες – οι τέντες κασέτες Kubata της Weinor είναι ένα από τα μοναδικά και πρωτοποριακά έργα της Τεντοηλεκτρικής στην περιοχή της Σαρωνίδας.
Πελάτης
Ιδιώτης
Περιοχή
Σαρωνίδα
Τοποθέτηση
Τέντα κασέτα
Ύφασμα
Weinor
Αυτοματισμοί
Somfy

Ενδιαφέρεστε; Μιλήστε μας!