Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Η Τεντοηλεκτρική κατασκεύασε και τοποθέτησε σύστημα Πέργκολας – Κασέτα και Τέντες κασέτες σε ιδιώτη στην περιοχή του Χολαργού. Στο έργο αυτό εγκαταστάθηκαν ένα τεμάχιο σύστημα Πέργκολας Plaza Viva της Γερμανικής εταιρείας Weinor.

Το σύστημα Plaza Viva έχει διάσταση 4,00 Χ 5,00 προβολή. Διαθέτει μία οβάλ κασέτα στο πίσω μέρος. Η τέντα εκτείνεται σε δύο μόνο διακριτικούς πλευρικούς οδηγούς με σύστημα zip εσωτερικά. Στο τελείωμα της κατασκευής τοποθετήσαμε δύο κολώνες αλουμινίου 7cm. Η μοναδικότητα του συγκεκριμένου συστήματος είναι η τηλεσκοπική αριστερή κολώνα του συστήματος. Το αμορτισέρ που είναι εσωτερικά της κολώνας σε συνδυασμό με την μανιβέλα στο μέσο της κολώνας δημιουργεί μία extra κλίση στην πέργκολα για την απορροή των νερών προς της πλευρά αυτή. Η Plaza Viva διαθέτει υψηλής ποιότητα μηχανισμούς για αυτό το μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η τέντα επίσης μπορεί να σταθεί σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούμε. Επιλέχτηκαν λευκό μεταλλικό χρώμα αλουμινίου με ψιλό ριγέ ακρυλικό ύφασμα.

Η πέργκολα διαθέτει αισθητήρα αέρα για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Η λύση αυτή αποτελεί μία minimal κατασκευή ανοιγόμενης πέργκολας στην περιοχή του Χολαργού .

Πελάτης
Ιδιώτης
Περιοχή
Χολαργός
Τοποθέτηση
Πέργκολα

Ενδιαφέρεστε; Μιλήστε μας!