Επίσημος αντιπρόσωπος Weinor Ελλάδας

weinor white

Τα έργα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλείτου 151 & Γρηγορίου Λαμπράκη, ΤΚ 15238, Πάτημα Χαλανδρίου. Έξοδος 13 Αττική Οδός

210 8040213

sales@tentohlektriki.gr

Ακολουθήστε μας

Η Τεντοηλεκτρική κατασκεύασε για ιδιώτη στο Πικέρμι Βιοκλιματική πέργκολα με περιστρεφόμενες περσίδες αλουμινίου. Η κατασκευή διαθέτει 2 ακόμα Vertical κάθετες κασέτες ηλεκτροκίνητες με διάτρητο ύφασμα . Δίπλα από το χώρο αυτό συνδυάσαμε μία τέντα κασέτα με βραχίονες KUBATA διάστασης 7,00 Χ 2,50. Η Βιοκλιματική πέργκολα Futura διαθέτει περιμετρικό φωτισμό τύπου LED με ασύρματο on / off καθώς και dimmer . Η minimal και επίπεδη κατασκευή διαθέτει δυνατότητα να ρυθμίσουμε τις περσίδες για το φυσικό αερισμό του χώρου. Οι περιστρεφόμενες περσίδες κινούνται από 0 ως και 120 μοίρες. Η κίνηση γίνετε ηλεκτρικά μόνο και μοτέρ εμβόλου. Στην κατασκευή αυτή έχει τοποθετηθεί μόνωση πολυουρεθάνης εσωτερικά των πάνελ. Το χρώμα που επιλέχτηκε είναι το 7030 structural . Η Futura διαθέτει περιμετρική υδρορροή αλουμινίου και σε συνδυασμό με τα λάστιχα οδηγούν τα νερά στο κάτω μέρος της κολώνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρύθμιση της κλίση των περσίδων έχει ως αποτέλεσμα τον έλεγχο της σκιάς ανάλογα με την θέση του ήλιου χωρίς το περιορισμό του φωτός.

Τα δύο κάθετα συστήματα είναι και αυτά τετράγωνου σχεδιασμού , διαθέτουν σύστημα zip στους οδηγούς για μέγιστη αντοχή στον αέρα. Επιλέχτηκε διάτρητο ύφασμα Veozip ανάγλυφο στις ίδιες αποχρώσεις.

Για τον υπόλοιπο χώρο τοποθετήσαμε μία τέντα κασέτα Kubata του Γερμανικού οίκου Weinor , τετράγωνου σχεδιασμού στις ίδιες αποχρώσεις χρωμάτων. Οι βραχίονες με βιονικό ιμάντα κάνουν την λειτουργία της τέντα αθόρυβη.

Το έργο αυτό αποτελεί ένα ακόμα ξεχωριστό έργο της εταιρείας μας στην περιοχή Πικέρμι Αττικής.

Πελάτης
Ιδιώτης
Περιοχή
Πικέρμι
Τοποθέτηση
Βιοκλιματική πέργκολα

Ενδιαφέρεστε; Μιλήστε μας!